ВИДЕО: Настръхващият момент, в който Пулев влезе в залата под бурни овации и "Притури се планината"


ВИДЕО: Настръхващият момент, в който Пулев влезе в залата под бурни овации и "Притури се планината"
Снимка: БГНЕС

4784 0

Освен че са братя и имат богата история в световния бокс, Кубрат и Тервел Пулеви имат още една сериозна прилика - афинитет към драматичните и настръхващи излизания към ринга. Изключение не направи и двубоят на Тервел Пулев в Пловдив, след който българският боксьор вдигна високо Интерконтиненталната титла на WBA в полутежка категория.

Тервел спечели битката срещу Дешон Уебстър по категоричен нокаут и, въпреки че не го нокаутира, той методично го разби на ринга в Пловдив и не остави съмнения в по-високата си класа. Класен обаче бе и ходът на българина към ринга. 

Осветлението в залата бе изгасено, като стартира красиво светлинно шоу, а "Притури се планината" оглуши цялата зала. Феновете извадиха телефоните си, за да запечатат момента, а не след дълго и самият Тервел излезе на преден план, насочвайки се към ринга под бурните овации на публиката. 

Той беше във видимо добро настроение и дори се поздрави с няколко души преди да се качи на ринга. Кубрат Пулев пък вече бе там и във видимо добро настроение разменяше закачки с част от щаба на Тервел. Паметното излизане на Пулев към ринга може да видите във видеото под статията, а какво вдъхновяващо послание отправи Тервел към българския народ четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички