Кубрат Пулев похвали Тервел: Той може да стане световен шампион

Кубрат Пулев изгледа победата на своя брат Тервел, като похвали представянето на брат си. Според него по-малкият му брат може да стане и световен шампион, защото е много силен и го е показал.

"Тервел усети, че не е лесно и трябва да можеш да си прецениш силите за 12 рунда, не за 6. Нокаутът може да се получи във всеки един момент, може и да не се получи. Противникът му беше подготвен, кондиционно по-добре и опита да направи каквото може, но брат ми е добър и определено ще жъне успехи", заяви Кобрата след мача.

Тервел Пулев посочи кое го е затруднило най-много при успеха му срещу Уебстър

Тервел Пулев посочи какво го е затруднило, въпреки че постигна категорична победа срещу Дешон Уебстър в зала "Колодрума" в Пловдив. Тервел не сти...

"Отстрани е много по-тежко да гледаш, но на мен не ми беше толкова. Иначе в ринга съм винаги концентриран и не мисля за нищо друго освен за противника. Трябва и Тервел да атакува световната титла, за да може да си довърши работата – да стане световен шампион, защо не? В неговата категория също е много трудно, но смятам, че той може да се справи, защото има техника, но му трябва още малко опит по мое мнение“. А какво гръмко обещание даде Кубрат за боя с Антъни Джошуа - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!