ВИДЕО: Фюри и Уайлдър стигнаха почти до бой на пресконференцията преди реванша


ВИДЕО: Фюри и Уайлдър стигнаха почти до бой на пресконференцията преди реванша
Снимка: Getty Images/Gulliver

3222 0

До код "червено" се стигна на пресконференцията на Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри преди реванша помежду им. Двамата почти стигнаха до бой, като се наложи намесата на охраната. Двубоят помежду им е тази събота (22 февруари) в Лас Вегас, като предходните събития двамата показаха взаимно уважение, но този път напрежението надделя.

Лицето на Фюри бе покрито с шапка, качулка и слънчеви очила, като отправи и немалко обиди към съперника си."Ще те ударя право в лицето и след това ще ти се изсмея. Дори не успя да ме победиш миналия път. И три години да съм извън ринга, пак ще те победя. Страхливец. Ще те нoкаутирам още сега", закани се Фюри.

Всичко интересно преди, по време и след битката в "Града на греха" може да следите в нашия сайт, а също така не пропускайте да следите НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри в Sportlive.bg

"Имаше два подгряващи мача и и три тренировъчни лагера, сигурно си във форма", отвърна Уайлдър, като не пропусна да отбележи за депресивните състояния на своя съперник и мислите му за самоубийство и няколко пъти го нарече "наркоман".

Залогът в този дългоочакван мач е титлата в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), която е притежание на Уайлдър. И двамата боксьори са непобеждавани досега в професионалната си кариера. На сметката си американецът има 42 победи и 1 равенство, а Фюри е постигнал 29 победи и 1 реми. Първият мач между двете звезди се проведе през декември 2018 година и завърши с равенство след съдийско решение. И двамата боксьори са уверени, че този път ще нокаутират съперника. След този мач пък американецът обяви, че може да прекрати кариерата си. Вижте тук при какво условие може да се случи това.

Какво показа кантарът преди Уайлдър - Фюри вижте в тази статия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички