Уайлдър: 2-годишната ми дъщеря удря по-здраво от Фюри


Уайлдър: 2-годишната ми дъщеря удря по-здраво от Фюри
Снимка: Getty Images/Guliver

3890 0

Световният шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър продължава словесната война с претендента Тайсън Фюри преди реванша между двамата за пояса на Световния боксов съюз (WBC) в Лас Вегас тази събота.

Всичко интересно преди, по време и след битката в "Града на греха" може да следите в нашия сайт, а също така не пропускайте да следите НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри в Sportlive.bg.  

Първата среща между двамата през 2018 година завърши при равен резултат след спорно съдийство, като реваншът се очаква с голямо нетърпение. "Както и преди съм казвал, юмруците на Фюри са като възглавници. Затова успях да продължа да го поставям под напрежение в първия мач. Всички знаят, че Фюри не може да удря. Цифрите не лъжат, 2-годишната ми дъщеря удря по-здраво от него", коментира Бронзовия бомбардировач.

А какво ще направи Уайлдър, ако в този мач Фюри го нокаутира вижте в този материал.

Двамата боксьори изнесоха истинско представление през декември 2018 година, когато в Лас Вегас Тайсън Фюри изглеждаше, че ще спечели битката с изключително технична игра, преди в 12-ия рунд Уайлдър да нанесе умопомрачителен прав, с който просна британецът на пода. Като по чудо обаче Фюри се изправи, а съдиите разделиха точките между двамата. Тогава почти цял свят обвини реферите в пристрастие поради факта, че мачът се изигра на територията на Уайлдър (припомете си шокиращото изправяне на Фюри в тази статия).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички