Уайлдър е готов да се оттегли от бокса, ако Фюри изпълни голямата си закана


Уайлдър е готов да се оттегли от бокса, ако Фюри изпълни голямата си закана

8539 0

Дионтей Уайлдър се закани да се пенсионира от бокса, ако Тайсън Фюри успее да го нокаутира във втория рунд. "Циганския крал" по-рано заяви, че е готов да стигне до една от най-лесните си победи в своята кариера в реванша помежду им, който е на 22 февруари.

"Никой не вярва на това. Казва, че ще ме нокаутира във втория рунд, просто не е истина. Ударите му са като възглавница, така че не виждам как може да се случи подобно нещо. Вече ми остават около 6 години около спорта, но ако ме нокаутира? Свършен съм", заяви Уайлдър.

Двамата боксьори изнесоха истинско представление през декември 2019 година, когато в Лас Вегас Тайсън Фюри изглеждаше, че ще спечели битката с изключително технична игра, преди в 12-ия рунд Уайлдър да нанесе умопомрачителен прав, с който просна британецът на пода. Като по чудо обаче Фюри се изправи, а съдиите разделиха точките между двамата. Тогава почти цял свят обвини реферите в пристрастие поради факта, че мачът се изигра на територията на Уайлдър (припомете си шокиращото изправяне на Фюри в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Легенда разсипа Уайлдър: Той просто не може да се боксира

Дионтей Уайлдър е роден с нокаутираща сила, която не може да се научи, но така и не разви техниката си и просто ......

Реклама
Реклама