Тайсън Фюри категоричен в отговора си дали ще има и трети двубой с Уайлдър


Тайсън Фюри категоричен в отговора си дали ще има и трети двубой с Уайлдър
Снимка: Getty Images/Guliver

1944 0

Британският боксьор Тайсън Фюри призна, че има постигната договорка с Дионтей Уайлдър и за евентуален трети мач, без значение какъв ще е резултатът от реванша в събота.

"Парите са твърде добри, за да не направим трети мач. В този спорт важна е наградата и няма как той да не иска трети мач, дори да загуби. Аз никога не губя! Винаги печеля, освен когато завършвам наравно! При всички положения, ще искам трети мач", заяви британецът пред Sky Sports.

Всичко интересно преди, по време и след битката в "Града на греха" може да следите в нашия сайт, а също така не пропускайте да следите НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри в Sportlive.bg

Залогът в този дългоочакван мач е титлата в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), която е притежание на Уайлдър. И двамата боксьори са непобеждавани досега в професионалната си кариера. На сметката си американецът има 42 победи и 1 равенство, а Фюри е постигнал 29 победи и 1 реми.

Какво показа кантарът преди Уайлдър - Фюри вижте в тази статия!

Първият мач между двете звезди се проведе през декември 2018 година и завърши с равенство след съдийско решение. И двамата боксьори са уверени, че този път ще нокаутират съперника. След този мач пък американецът обяви, че може да прекрати кариерата си. Вижте тук при какво условие може да се случи това.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички