ВИДЕО: Ето как се дуелираха "очи в очи" отдалеч Уайлдър и Фюри


ВИДЕО: Ето как се дуелираха "очи в очи" отдалеч Уайлдър и Фюри
Снимка: Guliver/GettyImages

3470 0

В ранните часове на днешния ден се проведе кантарът преди реванша между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър в Лас Вегас. Британецът се оказа с 19 килограма по-тежък от противника си - 123,8 срещу 104,4 кг. В сравнение с първия мач между двамата - през декември 2018 година, двамата са качили по 8 килограма.

След кантара се състоя традиционният дуел очи в очи. Организаторите на двубоя обаче бяха забранили бойците да се изправят един срещу друг отблизо, след като те се сбиха на пресконференцията преди мача преди няколко дни. Затова се наложи дуелът да се проведе с няколко метра разстояние между боксьорите.

Следете НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри

И дистанцията не попречи на Фюри и Уайлдър да си устроят словесна битка. Както е известно, двамата ще излязат един срещу друг в ранните часове на 23 февруари. Можете да следите двубоя Уайлдър - Фюри 2 НА ЖИВО в SportLive.bg. А какво каза по адрес на Фюри шампионът на WBC вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички