ВИДЕО: Фюри предизвика Уайлдър с груби думи за майка му


ВИДЕО: Фюри предизвика Уайлдър с груби думи за майка му
Снимка: Getty Images/Gulliver

4468 0

Както днес стана известно, Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър няма да застават лице в лице на церемонията по кантара преди мача помежду им, тъй като организаторите се страхуват да не се сбият още преди той да е започнал. Вчера двамата боксьори имаха съвместна пресконференция, по време на която британецът провокира нееднократно скорошния си съперник.

Всичко интересно преди, по време и след битката в "Града на греха" може да следите в нашия сайт, а също така не пропускайте да следите НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри в Sportlive.bg

В хода на събитието боксьорите започнаха да спорят кой е най-добрият в тежка категория. В този момент Фюри реши да атакува майката на Уайлдър. "Аз съм номер едно в дивизията, а ти си втори. Кой според теб е първи?", заяви американецът. На което Фюри отговори: "Аз съм първи". "А кой е втори?", запита Уайлдър. "Майка ти", отговори британецът.

Какво показа кантарът преди Уайлдър - Фюри вижте в тази статия!

"Моята майка заслужава да е номер едно", каза американецът след това. Малко след размяната на тези думи двамата се сбиха, а на охраната на събитието ѝ бе трудно да ги разтърве. Наскоро Фюри призна, че се готви за мача на 22 февруари (американско време) с орална любов. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички