Уайлдър: Фюри е 123 кг. чисто британско говеждо месо


Уайлдър: Фюри е 123 кг. чисто британско говеждо месо
Снимка: Guliver/GettyImages

6813 0

Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър коментира кантара, който минаха той и скорошния му противник на ринга Тайсън Фюри. Претеглянето показа, че британецът е с около 19 килограма по-тежък от притежателя на титлата. Според американеца обаче теглото няма значение за техния двубой. Мачът е в ранните часове на 23 февруари и можете да следите НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри.

"Не ме интересува теглото на Фюри. Винаги съм се борил с големи момчета, които са били по-едри от мен. Знаете, че това само ще направи Тайсън по-бавен. Ако падне върху мен с теглото си, ще го победя. Не се притеснявам от теглото му. Просто казвам на Тайсън да не мига", заяви Уайлдър.

"В крайна сметка ние сме бойци в тежка категория, така че, теглото всъщност няма значение. Знаете, че през цялата си кариера съм тежал по-малко от съперниците си. Може би за цялата си кариера да съм тежал повече от съперника четири пъти. Затова не мисля за теглото. Моето тегло показва, че излизам в реванша в по-добро физическо и психологическо състояние от първия мач. Ще изляза, за да му причиня болка", допълни звездата.

"Поддържах теглото си в продължение на два месеца в тренировъчния лагер. Ежедневно провеждах спаринги и тренирах, така че, теглото не е проблем за мен. Фюри е 123 килограма чисто британско говеждо", завърши американският боец. Междувременно, се появи твърдение, че по време на своята подготовка Фюри се е контузил. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички