ВИДЕО: Джошуа заплашва студенти, че ще им разбие челюстите


ВИДЕО: Джошуа заплашва студенти, че ще им разбие челюстите
Снимка: Getty Images

1262 0

Бившият шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория Антъни Джошуа (26-2) е провел превантивен разговор с група пияни студенти от университета Лафборо, които са го обиждали, докато минавал покрай общежитието им, съобщава „Сън“. Студентите са крещели, че Джошуа се страхува да се бие с шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (32-0).

" Запомнете какво казвате. Когато доведа хора тук и започна да чупя стъклените ви челюсти, никой от вас няма да хареса това. Няма да ви хареса, когато ви счупят челюстите и ви изгонят от университета. Внимавайте с езика си, защото не осъзнавате за какво говорите!", казва Джошуа във видео, което очевидно е заснето тайно и е публикувано от YouTube канала TheMacLife.

Реваншът между Джошуа и шампиона на WBA, IBF и WBO в тежка категория - Олександър Усик (19-0) е предвиден да се проведе през юли. В последния си двубой британският боксьор загуби от Усик с единодушно решение (117-112, 116-112, 115-113) на 25 септември 2021 г. на стадион " Тотнъм Хотспър" в Лондон.

А ето как се представиха родните боксьори на Европейското първенство в Армения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички