Бруталният нокаут, с който Мани Пакиао пенсионира своя опонент (ВИДЕО)


Бруталният нокаут, с който Мани Пакиао пенсионира своя опонент (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3832 0

Един от най-успешните боксьори на нашето време Мани Пакиао неведнъж ни е впечатлявал със своите представяния на ринга. В своята професионална кариера филипинецът е водил изключителни битки с Тимъти Брадли, Оскар де ла Оя, Флойд Мейуедър и редица други имена. Мачът му с Рики Хатън обаче дълго време ще се помни от почитателите на световния бокс.

Срещата между двамата се проведе на втори май 2009 година в щата Невада, САЩ. Хатън се наслаждаваше на страхотен рекорд от 45 победи и 1 загуба, излизайки да защитава своите пояси срещу Пакиао. Филипинецът пък се бе затвърдил като един от най-бързите боксьори на професионалната сцена и бе жаден за още успехи.

Очакванията бяха за дълга и динамична среща, но за съжаление на боксовите почитатели тя завърши едва след 2 рунда. Пакиао бе страховит, налагайки своя съперник от първия рунд, а Хатън изглеждаше, че няма отговор на атаките на филипинеца. В края на рунд №2 всичко приключи след мощно ляво кроше на Пакиао, с което той приспа своя опонент и подпечата успеха си.

След края на срещата Хатън се пенсионира, опита си отново късмета през 2012 година, но и тогава бе повален на земята от украинеца Вячеслав Сенченко.

За Пакиао обаче боксовото приключение продължи. Победи след победи му донесоха шанс срещу непобедения американец Флойд Мейуедър. Това бе един много тежък сблъсък на ринга, в който филипинецът бе победен след съдийско решение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Поредният скандал, който Тайсън Фюри предизвика.

Ето и видео на бруталния нокаут на Пакиао:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички