Кубрат разкри: Чисора иска мач с мен, колко пъти да го бия?


Кубрат разкри: Чисора иска мач с мен, колко пъти да го бия?
Снимка: LAP.bg

2097 0

Звездата на родния бокс Кубрат Пулев разкри, че е получил няколко предложения за следващия си мач на ринга, след като записа победа над Джери Форест на гала в САЩ. Кобрата спечели първия си мач в професионалния бокс от загубата от Антъни Джошуа през 2020 година насам.

"Вече имам предложения, Дерек Чисора иска да се бие с мен в Лондон, но аз колко пъти да го побеждавам него? Даже спрягат за юли месец, но трябва и аз малко да почина. Аз винаги казвам, че ще почиваме на оня свят, на тоя се работи. Обичам да се трудя, обичам да съм пълноценен и да съм ефективен, нямам нужда от много почивка", заяви боксьорът на Летище София.

"Аз съм вече десети в световната ранглиста в тежка категория, нищо чудно следващият мач да е за някоя от титлите, интерим или регулярна, ще видим как ще се нагласят нещата", каза още той.

В България се завърна и брат му Тервел, който допусна първо поражение в професионалния бокс след загуба по точки от бившия световен шампион Сергей Ковальов.

"Не го чувствам като загуба. Не че имам някакви претенции, чувствам се много добре, с високо вдигната глава съм, изобщо не се притеснявам. Трудих се много, играх срещу силен противник, изиграх 10 рунда на високо темпо и се чувствам добре от това, което съм дал", каза той. А ето как Кубрат коментира успеха си над Форест и за какво съжали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички