В топ настроение и с много закачки: Пулев "смачка" Форест на кантара (СНИМКИ И ВИДЕО)


В топ настроение и с много закачки: Пулев "смачка" Форест на кантара (СНИМКИ И ВИДЕО)
Снимка: FITE.TV

7148 0

Кубрат Пулев премине през последното събитие преди голямата галавечер "TrillerVerz 5", на което е в подгряваща роля на своя брат Тервел Пулев. 

Претеглянето на Кобрата и неговия опонент - Джери Форест, премина в закачки и приятелско отношение, като двамата направиха шоу за феновете, като се "перчеха" след кантара в шеговит тон. 

Какво показа кантарът преди Пулев - Форест? 

Кубрат Пулев постигна първа "победа" над своя опонент, след като се оказа по-тежък от своя съперник. 

Българският топ боксьор закова кантара на 112.49 килограма, което е с почти 4 килограма повече от това, което измерващата система показа преди двубоя му с Антъни Джошуа за световната титла в края на 2020 година. 

ВАЖНО: Всеки от вас, който не може да гледа мачовете на братята, може да следи мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Интересното обаче е, че той е по-лек в сравнение с битката с Франк Мир от "Триад Комбат". Явно Кубрат е избрал стратегия за повече движение, а не толкова много сила в сблъсъка си с Джери Форест. За мача с ММА боеца Кобрата беше 115.6 килограма. За сравнение - Джери Форест спря кантара на 105.68 килограма.

"Знаете, че спортът не е война. Имаме уважение един към друг. Но вече му казах - той ще срещне едно много интелигентно диво животно. Ще му е много трудно. Бърз съм, опитен съм - във всичко съм по-добър. Ще му нанеса много тежки удари", обеща Кобрата след събитието. 

 

Как можете да гледате Кубрат Пулев срещу Джери Форест? 

Битката на Кобрата, а и тази на Тервел, няма да бъде излъчвана в българския ефир. Единственият начин да гледате срещата на живо е FITE.TV (регистрация и абонамент за мача тук). 

Има 3 начина да гледате мачовете на братята - чрез заплащане на "pay-per-view" на стойност 7.99 долара; едномесечен абонамент за "TrillerVerz" на стойност 2.99 долара; едномесечен абонамент за FITE+ на стойност 4.99 долара, който дава почти неограничен достъп до всички събития, излъчвани в американския стрийминг сайт. 

Мачът на Кубрат Пулев ще стартира след 05:30 часа българско време на 15-и мас, докато главното събитие Тервел срещу Сергей Ковальов е от 07:00 часа българско време в неделя. 

ВАЖНО ПРЕДИ МАЧОВЕТЕ НА КУБРАТ И ТЕРВЕЛ ПУЛЕВИ

ВАЖНО: Всеки от вас, който не може да гледа мачовете на братята, може да следи мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg

ВАЖНО: Който няма възможност да го гледа, може да следди Тервел Пулев - Сергей Ковальов НА ЖИВО в Sportlive.bg

Вижте как можем да се регистрираме и абонираме за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви тук! 

ВИЖТЕ ОЩЕКакви са абонаментите във FITE.TV за мачовете на Пулеви 

ВИЖТЕ ОЩЕFITE.TV - пълно ревю, плюсове и минуси 

Можете да четете в Sportlive.bg всички новини за битките на Кубрат и Тервел Пулеви 

ВАЖНО: Който няма възможност да го гледа, може да следди Тервел Пулев - Сергей Ковальов НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички