В колко часа започва мачът Тервел Пулев - Викапита Мероро?


В колко часа започва мачът Тервел Пулев - Викапита Мероро?
Снимка: БГНЕС

5455 0

Тази вече българските фенове на бокса ще имат възможността да наблюдават в действие Тервел Пулев, който вече около година няма официален мач. Той ще се изправи срещу опитния Викапита Мероро. Мачът ще се състои в Дар Ес Салаам - най-големият град в Танзания.

Къде да гледаме двубоя Тервел Пулев - Викапита Мероро?

Само преди дни мениджърът Ивайло Гоцев обяви, че голямата цел пред Тервел е през 2022 година да се изправи в бой за световна титла и точно заради това тази вечер очакваме да видим поредната му победа на ринга. 38-годишният Тервел ще търси своята 16-а победа на професионалния ринг.

39-годишният Викапита Мероро има 29 победи в своята кариера, 14 от които - с нокаут. Същевременно той е загубил 9 пъти. Мереро има сблъсъци срещу имена в профи бокса като Юрген Бремер, Дуродола, Максим Власов, Исак Чилемба, Кевин Ларена, Дмитрий, Кудряшов и други.

Преди мача - на официалния кантар, се оказа, че Тервел е с няколко грама по-тежък от своя опонент, но физически изглеждаше доста по-добре от своя съперник. Гала вечерта стартира в 18 часа българско време, а двубоят на българина се очаква да е малко след 21 часа. Срещата Тервел Пулев - Викапита Мереро ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички