Тервел Пулев малко по-тежък от съперника си, трябва да свали преди двубоя


Тервел Пулев малко по-тежък от съперника си, трябва да свали преди двубоя
Снимка: БГНЕС

7789 0

Тервел Пулев и неговият съперник Викапита Мереро минаха през кантара преди двубоя им, който е в петък. Българинът е малко по-тежък от своя опонент, но и много по изчистен. Тервел е с няколко грама над своята полутежка категория, но те ще бъдат свалени преди сблъсъка, информира bTV.

Срещата ще се проведе в Танзания на 29 януари. Противникът му има в актива си мачове срещу имена в профи бокса, като Юрген Бремер, Дуродола, Максим Власов, Исак Чилемба, Кевин Ларена, Дмитрий Кудряшов и др.

Тервел ще гони 16-ата си победа на професионалния ринг. По-малкият от братята Пулеви вече се изкачи до 9-ото място в ранглистата на асоциацията в полутежка категория. Последният мач на Тервел беше срещу Дешон Уебстър на 14 декември 2019 г.

“Благодаря за поканата да дойда тук, да се боксирам в Танзания. Бих казал, че предстои тежка битка, защото съперникът ми е опитен, знае всичко за бокса. Всички казват, че е добре подготвен, но аз също. Не съм тук,за да говоря много. Дошъл съм, за да си свърша работата”, каза Тервел пред медиите на вчерашната пресконференция.

А кога Тервел ще атакува световна титла - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички