В колко часа започва мачът Тайсън Фюри - Дилиън Уайт?


В колко часа започва мачът Тайсън Фюри - Дилиън Уайт?
Снимка: Getty Images

2848 0

Тази вечер (23 април) митичният стадион "Уембли" в Лондон ще бъде арена на голямата битка - един срещу друг на боксовия ринг се изправят двама британци - Тайсън Фюри и Дилиън Уайт, а на трибуните се очакват над 90 000 зрители!

Фюри е точно 120 килограма, което е с 12 по-малко в сравнение със сблъсъка му с Дионтей Уайлдър в Лас Вегас през месец октомври. Уайт, който ще се опита да му отнеме пояса от WBC, тежи малко под 115 килограма. Циганския крал превъзхожда съперника и на височина - с цели 13 см.

Шампионът Фюри е безспорният фаворит в двубоя, след като спечели титлата от Дионтей Уайлдър, а впоследствие успя и да я защити по категоричен начин с нокаут срещу американеца.

В актива си до момента Фюри има общо 31 победи (22 от тях с нокаут), 1 равенство и нито една загуба. Носителят на междинния пояс в категорията на WBC и претендент Дилиън Уайт пък е с 28 победи (19 с нокаут) и 2 загуби - от Александър Поветкин и Антъни Джошуа.

Самата галавечер ще стартира в 20:00 ч. българско време, а прякото предаване от "Уембли" се очаква час по-късно. Сблъсъкът Тайсън Фюри - Дилиън Уайт ще започне СЛЕД 23:30 часа!!!

СЛЕДЕТЕ мача Фюри - Уайт НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички