Опити за убийство, глад и баща на 13 години - шокиращата история на Дилиън Уайт


Опити за убийство, глад и баща на 13 години - шокиращата история на Дилиън Уайт
Снимка: Getty Images/Guliver

6033 0

На Дилиън Уайт му предстои един от най-големите сблъсъци в кариерата му тази събота (23 април). Мачът с Тайсън Фюри обаче далеч няма да бъде най-голямата трудност, пред която Уайт ще се изправи в живота си.

Детството на британеца далеч не е било едно от най-пъстрите. Преди година в интервю за Sky Sports Уайт говори за препятствията в началото на житейския си път.

ВИЖТЕ ОЩЕТайсън Фюри - Дилиън Уайт ПО ТВ: Къде и как да гледаме боксовото зрелище за титлата на WBC?

Опитали да убият Дилиън Уайт

"Направих много неща, в които един възрастен не трябва да се забърква, но тогава бях дете - трябваше да се храня. Имало е опити за покушение над мен. Опитвали са да ме убият. Не искам моите близки да минават през това", заяви Уайт пред Sky Sports.

От Ямайка до Англия

"Аз съм роден в Ямайка, там животът бе доста тежък, минах през какво ли не. След това се преместих в Англия, преживях много трудности и взех редица грешни решения", добави боксьорът.

Дилиън Уайт станал баща на 13 години

"Станах баща на 13-годишна възраст. От малък се грижа за деца. Трябваше да порасна много по-бързо от своите връстници. Станеш ли баща всичко се променя. Много се радвам, че влязох в бойните спортове - това мое решение промени живота ми".

"Правя всичко това за моите деца и семейството ми. Не искам те да преминават през това, което аз изживях на тяхната възраст. Боксът спаси живота ми, мога само да благодаря на Господ, че ме е избрал", завърши Уайт.

Определено Уайт има психиката за предстоящия мач в събота. Нещата, през които е преминал са го превърнали в един от най-добрите боксьори в света. В събота Уайт ще има възможността да грабне поясите на своя сънародник Тайсън Фюри на митичния "Уембли", но дали ще успее да го направи? Предстои да разберем. 

Следете всички новини и информации за сблъсъка Тайсън Фюри - Дилиън Уайт в Sportlive.bg

ВИЖТЕ ОЩЕТайсън Фюри - Дилиън Уайт ПО ТВ: Къде и как да гледаме боксовото зрелище за титлата на WBC?

Ето какво изказване направи Тайсън Фюри преди сблъсъка в събота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички