Уайт за бащата на Тайсън Фюри: Идиот, на 100 години си, бий се с баща ми


Уайт за бащата на Тайсън Фюри: Идиот, на 100 години си, бий се с баща ми
Снимка: GettyImages

3372 0

Словесните престрелки между лагерите на Тайсън Фюри и Дилиън Уайт продължават. Този път претендентът за титлата на "циганския крал" отправи обиди към бащата на противника си. 

"Бащата на Фюри е идиот. Дори Тайсън го бе погледнал, клатейки глава с думите "Татко, какво правиш", избухна 34-годишният боец пред "IFL TV".

"Братле, успокой се, на 100 години си. Джон Фюри може да се бие с баща ми. Той е готов да го посрещне без пари. Ако иска може да го направи, баща ми е по-възрастен от него. Дори няма да е бокс, могат да се срещнат без ръкавици навсякъде и по всяко време. Ако иска.

Баща ми ще го разбие. Директно ще го направи на парчета. Той винаги говори, нека видим дали ще приеме предизвикателството. Аз се бия със сина му, той да се пусне с баща ми", завърши устатият боксьор.

Двамата британци се изправят един срещу друг в събота (23.04), когато Дилиън Уайт ще опита да отнеме шампионския пояс от кръста на Тайсън Фюри. Мачът ще се изиграе пред препълнения до краен предел стадион "Уембли", където се очаква над 94 000 фенове да наблюдават титаничната битка. 

Междувременно бившият световен шампион в тежка категория - Антъни Джошуа, обяви своя фаворит за победител

Всичко най-интересно около двубоя Фюри - Уайт следете в Sportlive.bg

ВИЖТЕ ОЩЕТайсън Фюри - Дилиън Уайт ПО ТВ: Къде и как да гледаме боксовото зрелище за титлата на WBC?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички