В колко часа ще започне битката Кубрат Пулев - Дерек Чисора?


В колко часа ще започне битката Кубрат Пулев - Дерек Чисора?
Снимка: Getty Images/Guliver

28825 0

Най-добрият боксьор на България при професионалистите - Кубрат Пулев, излиза днес (09.07.2022) в най-важния си мач за годината. Кобрата ще се бие с Дерек Чисора в битка, която може отново да му "отвори вратата" към двубой за световната титла. 

Мачът е от голямо значение и за двамата боксьори, тъй като поражение (почти) сигурно означава край на високопрофилните дуели в професионалния бокс и никакъв шанс за нова битка за някоя от световните титли. Залогът е изключително голям, като Кубрат Пулев - Дерек Чисора приковава вниманието на милиони фенове на бокса. 

ВИЖТЕ ОЩЕГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ЧИСОРА НА ЖИВО - ВИЖТЕ КАК!

В колко часа започва мачът Кубрат Пулев - Дерек Чисора? 

Галавечерта ще се проведе в Лондон, Великобритания, като арена на сблъсъка е зала "O2 Arena". Малко след 19:00 часа ще започнат част от подгряващите битки, а телевизионната програма стартира в 21:00 часа българско време. 

ЗРЕЛИЩЕТО ПУЛЕВ - ЧИСОРА: БОКС НА СВЕТОВНО НИВО, НО С ИЗЯВЕН ФАВОРИТ!

Що се отнася до самото главно събитие, то, разбираемо, е последно в програмата и се очаква да започне след 23:00 часа българско време. Програмата не е фиксирани на такива събития, но най-вероятно двубоят ще стартира преди или около полунощ! 

Как да гледаме двубоя Кубрат Пулев - Дерек Чисора? 

Срещата няма да бъде предавана от българска телевизия, така че единственото място, на което ще можем да гледаме, е в стрийминг платформата DAZN (линк за Пулев - Чисора тук)! 

Двубоят може да бъде гледан срещу заплащане на едномесечен абонамент (можете да спестите половината абонамент - вижте как тук!). 

Тези от вас, които няма да имат възможност да гледат дуела в сайта на DAZN, могат да следят цялата галавечер и Кубрат Пулев - Дерек Чисора НА ЖИВО в Sportlive.bg

ВИЖТЕ ОЩЕГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ЧИСОРА НА ЖИВО - ВИЖТЕ КАК!

ВИЖТЕ: Коефициентите за Пулев - Чисора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички