Усик: Ходете в църква и взимайте причастие!


Усик: Ходете в църква и взимайте причастие!

1582 0

Известният украински боксьор Александър Усик направи нещо изненадващо, предивд факта, че светът, и най-вече Европа, се бори с пандемията от коронавирус. Спортистът призова хората да ходят на църква, въпреки карантината. Според Усик, най-страшният вирус е грехът.

"Най-страшният вирус, който боледуваме, е грехът. Някой казва, че трябва да изчакаме преди да отидем в храма и всичко останало. Всякакви глупости, приятели. Отидете в църквата, вземете причастие, изповядайте се и всичко ще бъде наред", заяви той във видео в Instagram.

"Ако Всемогъщия позволи някои неща, които Той държи в свои ръце, тогава нещо ще се случи с нас. Но дори и това, той ни дава всичко това, за да се смирим и да вървим по неговия път, по който ни води. Искам да кажа, че нищо няма да се случи, защото всички вземаме причастие от една чаша", допълва боксьорът, цитиран от "INews".

Президентът на Украйна Владимир Зеленски призова хората да се въздържат от ходене на църква в периода на карантина, който бе въведен и в тяхната страна след избухването на пандемията от коронавирус. Междувременно, стана ясно, че ситуацията може да доведе до отменяне на боя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама