Коронавирусът и спортът: Кевин Дюрант с позитивен тест за болестта


Коронавирусът и спортът: Кевин Дюрант с позитивен тест за болестта

45430 0

Вълната от коронавирус, която залива света, удари отново в НБА, след като стана ясно, че цели 4-ма баскетболисти на Бруклин Нетс са дали позитивен резултат на тест за болестта, а един от тях е Кевин Дюрант, гръмнаха медиите в САЩ. 

Първоначално от клуба обявиха информацията без да споменават имената на играчите, но след това популярната платена платформа за спортна журналистика "The Athletic" потвърди, че Дюрант е един от заразените. Пред медията той е потвърдил информацията и е заявил, че се чувства добре. 

Това е най-голямото име в баскетбола, а и изобщо в спорта, дало положителен тест за коронавирус до момента. Интересен факт е, че той изобщо не е играл през настоящия сезон, но в последните седмици беше близо до отбора, включително и на пейката за последните мачове на Нетс в НБА, преди да бъде прекратена лигата заради заплахата от коронавирус. 

Новината за заразените с коронавирус играчи на Бруклин Нетс, след като първият случай беше преди няколко дни. Това беше Руди Гобер, чийто съотборник Донован Мичел даде също позитивен резултат на теста ден след него. В момента в НБА се подготвят за продължителна забрана да се играе, като се очаква сезонът да се доиграе през лятото, ако изобщо се появи такава възможност. Всички новини от последните часове за коронавируса в спорта четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама