Усик: Джошуа можеше да приключи с Пулев в трети рунд, но не искаше


Усик: Джошуа можеше да приключи с Пулев в трети рунд, но не искаше
Снимка: Getty Images/Guliver

6870 0

Украинският боксьор Олександър Усик, който се очаква да се изправи срещу Антъни Джошуа през 2021-ва, коментира мача между британската звезда и Кубрат Пулев, състояла се по-рано този месец. 32-годишният Усик е задължителен претендент за титлата на WBO, която е притежание на Джошуа. 32-годишният боец обедини всички значими титли в бокса, докато се състезаваше в полутежка категория.

Украинецът предполага, че в мача срещу Пулев бъдещият му съперник просто не е искал да приключи битката толкова рано - в трети рунд. Причината - не се е боксирал цяла година, искал е да удължи изпитанието. Усик обаче допуска Джошуа да не е можел да се справи с българина, въпреки че го разклати сериозни с удари преди гонга.

"Лично аз мислех, че битката ще приключи някъде около шести или седми рунд, но те издържаха девет рунда. Мисля, че ако Антъни не приключи битката в трети рунд, той или не можеше, или просто не искаше", заяви украинецът пред "The Sun". А ето какво, според ESPN, е оставило Пулев в мача до 9-ия рунд. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички