Ули Вегнер: Кубрат заслужаваше по-добър завършек на мача с Джошуа


Ули Вегнер: Кубрат заслужаваше по-добър завършек на мача с Джошуа
Снимка: БГНЕС

5032 0

Треньорът на Кубрат Пулев Ули Вегнер беше пестелив на думи в коментара си за загубата на своя възпитаник от Антъни Джошуа в събота. Както е известно, българинът бе нокаутиран в 9-ия рунд, но според немския специалист той е заслужавал по-добър изход на битката.

"Сам по себе си Пулев влезе добре в битката. Той заслужаваше по-добър завършек", заяви Вегнер, цитиран от "Sport.de". Той бе доста по-словоохотлив преди сблъсъка на стадион "Уембли" в Лондон.

"Наистина искаме да спечелим. Не бих отделил време, ако знаех, че Кубрат няма да се справи или няма да се вложи в тренировъчния процес. Знам, че това е трудна задача. Сбиваме се в Лондон, в дома на Антъни Джошуа. Това е очевидно предимство за него. Ние сме честни и директни помежду си. Знаем, че Кубрат е аутсайдерът", каза треньорът преди мача за "DAZN'.

Ули Вегнер призна, че е щастлив от факта, че след раздялата си със "Зауерланд" Пулев взе решение да продължи да работи с него. "Можеше да има български или американски треньор. Въпреки че трябва да кажа, че не съм ентусиазиран от американските треньори", категоричен бе той. А защо Вегнер не беше в ъгъла на Кубрат в мача срещу Джошуа вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички