Уайлдър се върна към "голямата измама" на Фюри: Пак ще опита да мами


Уайлдър се върна към "голямата измама" на Фюри: Пак ще опита да мами
Снимка: Guliver/GettyImages

3398 0

Наближава поредният и според мнозина последен епизод от съперничеството между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Това ще бъде битка номер 3 между тях, а победителят ще носи престижната титла на WBC. До момента има едно равенство и един успех за британеца.

Последната им среща бе през февруари 2020 година, когато яростна серия от удари на Фюри в седмия рунд бе трудна за понасяне от Уайлдър, а в крайна сметка от неговия ъгъл хвърлиха бялата кърпа, което не бе прието никак добре от американеца.

След мача Уайлдър заяви, че Фюри е измамил в битката, използвайки забранени прийоми за своите ръкавици, чрез които да постави юмрука си по различен начин. Освен това той вярва, че Циганския крал е имал скрит предмет в ръкавиците си, а на всичкото отгоре обвини и собствения си треньор Марк Бреланд, който впоследствие бе премахнат от позицията си.

"Мислите ли, че той няма да опита да измами този път? О, те мислят, измислят голям план. Но аз ще му кажа едно: "Човече, ти не можа да ме отстраниш със "заредени" ръкавици и при условията, при които бях. Не можа да ме нокаутираш, не ме нокаутира" - заяви той пред 78sportstv.

Самият Фюри в миналото е отговарял на обвиненията на Уайлдър, като ги е определял за абсурдни. Повечето от световния тенис заемат именно позицията на британеца и не вярват в думите на Дионтей.

А наскоро Тайсън Фюри даде комично прост съвет към Дионтей Уайлдър как да го победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички