Тайсън Фюри коментира загубата на Джошуа от Усик, но отказа да се подиграва на AJ


Тайсън Фюри коментира загубата на Джошуа от Усик, но отказа да се подиграва на AJ
Снимка: Getty Images/Guliver

11772 0

На 10 октомври Тайсън Фюри ще се боксира срещу Дионтей Уайлдър, за да завърши трилогията помежду им, но Циганският крал не пропусна възможността да коментира отминалия мач между Антъни Джошуа и Олександър Усик.

Както е известно, украинецът победи AJ и взе и трите му световни титли, а ето какво каза за този мач Фюри, цитиран от "BBC":

"Надявах се Джошуа да спечели битката им, но той не можа. Причините не са моя работа. Гледах двубоя и мога да кажа, че бях много разочарован от загубата му. В момента мисля единствено за това как да победя Уайлдър, като за мен той е най-опасният боксьор в тежка категория", заяви Тайсън Фюри и добави:

"Според мен Уайлдър ще победи с лекота и Джошуа, и Усик, и който и да е друг в дивизията. Единствено мен не може да победи!".

Относно очертаващия се реванш Джошуа - Усик, Циганският крал даде следната препоръка към британеца:

"Съветът ми към Джошуа за реванша е да се придържа към нещата, които знае как да прави. Да настъпва напред и да не спира да пробва удари".

"Не съм такъв човек да ритам някого, докато е паднал на земята. Това не е стилът ми. Обичам да се заяждам с хора, които се справят добре, които са много успешни в попрището си. Няма да обиждам човек, който вероятно не се е чувствал по-зле в живота си и вероятно е емоционално нестабилен след такава голяма загуба при толкова дълга хегемония. Усик си свърши работата, а сега Джошуа трябва да направи същото", завърши коментара си Фюри.

Тук можете да прочетете как великият Майк Тайсън оцени мача между Антъни Джошуа и Олександър Усик!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички