Уайлдър нападна Майк Тайсън: Колко боксьори от Залата на славата е победил?!


Уайлдър нападна Майк Тайсън: Колко боксьори от Залата на славата е победил?!
Снимка: Gulliver/GettyImages

18421 0

Бившият шампион на WBC в тежка категория - Дионтей Уайлдър, разкритикува легендата в бокса Майк Тайсън, който през този месец обяви, че се завръща на ринга, въпреки че е на 53 години.

"Момчета, много от вас не знаят историята на бокса. Нека бъдем честни. Искам някой да ми каже колко боксьори от Залата на славата се биха с Майк Тайсън? Шестима? Трима? Назовете ги! Не трябва да казвам нищо за Майк Спинкс, той дойде от полутежка категория. В допълнение, Лари Холмс тогава премина пика си", заяви американецът на живо в Instagram.

"Двама? Благодаря ви, той се би само с двама - Холифийлд и Люис, и двамата го победиха! А всички останали бяха силно уплашени и не са в Залата на славата. Само двама! Двама! Проверявайте фактите, когато искате да говорите с мен за нещо", допълни Уайлдър.

Възможно е той да се е подразнил от съвета, който Тайсън му даде наскоро относно третия мач срещу Тайсън Фюри, който предстои. "Трябва да се научим да признаваме грешките си и да казваме: "Ей, не успях, победи по-добрият боксьор". Уайлдър е най-сериозният противник на самия себе си. Той няма да има шанс да издържи в боя с Фюри, освен ако не надделее самия себе си", каза легендата. А как се изказа той за Тайсън Фюри вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички