Уайлдър иска да спука от бой съперник на Кубрат Пулев


Уайлдър иска да спука от бой съперник на Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

2353 0

Дионтей Уайлдър бленува за мач срещу Антъни Джошуа и дори обяви, че е готов за този двубой, стига да получи добро предложение за това. Много вероятно обаче е битката за обединение на 5-те основни титли в тежка категория да не се проведе през лятото, но американецът вече има набелязан съперник - бъдещият съперник на Кубрат Пулев Доминик Бризийл.

"Бризийл е възможност за следващия ми мач. Определено имаме недовършена работа. Искам да го нараня много, много, много, много, много тежко. Това е нещо, което искам да направя от много време и искам този двубой да се случи със сигурност. Ще видим какво ще стане. Все още имаме много различни варианти за следващ двубой", каза Уайлдър. 

Причината за омразата между двамата датира от миналата година. По време на мач на Уайлдър по-малкият му брат - Марсейос, и Бризийл влязоха в конфронтация, а след мача Дионтей едва не пребил Бризийл в лобито на хотел "Бирмингам". След случката бъдещият съперник на Кобрата е започнал съдебно дело срещу Уайлдър.

Иначе Кубрат Пулев трябва да се изправи срещу Бризийл в края на май. Все още обаче се водят преговори за това кога и къде ще се проведе битката за претендентското място на IBF.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички