Ще става ли Кобрата боксов мениджър?


Ще става ли Кобрата боксов мениджър?

1779 0

Кубрат Пулев коментира появила се информация, че освен активен състезател ще се съсредоточи и върху друга професия, а именно да стане боксов мениджър

"Не знам как дойде тази информация. Не е точно така. Ние сме си Пулеви и работим заедно. Всичко е процес покрай организацията на галавечерта във Виена. Един човек никога не е виновен за победа или загуба, става въпрос за работа в екип и нито един елемент не трябва да се подценява", заяви Кобрата. 

Дали това има нещо общо с изтичането на договора му със "Зауерланд": "Не смятам, че това е така. По-скоро причината е, че се намесвам по-убедително при всеки един разговор покрай мача на брат ми. Може би на пресконференцията във Виена се спомена от говорителя, който не е запознат. Не бих казал, че е недоразумение, но е пресилено", допълни той пред "Тема спорт".

"На този етап, не мисля, че се виждам в такава роля. Аз малко или много сега работя, но мен ме интересува аз и брат ми да се развиваме на професионално ниво. Сега във Виена ще има наистина много хубава гала, на която настоях да включим българския национален отбор, а не английския или немския например. Смятам, че ще бъде прекрасна вечер и ще има какво да се види", разкри още Кубрат. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички