Кобрата може да осуети плановете за сблъсък между Джошуа и Уайлдър


Кобрата може да осуети плановете за сблъсък между Джошуа и Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages

5059 0

Тази вечер в мач за обединение на световните титли в тежка категория на световните титли на IBF, WBA и WBO един срещу друг се изправят Антъни Джошуа срещу Джоузеф Паркър. Това е най-голямата и най-важната битка в тежка категория на световния бокс, откакто британският хегемон спечели мегаспектакъла срещу Владимир Кличко в 10 рунда.

Очакванията са победителят от битката да се изправи срещу Дионтей Уайлдър - носителят на пояса на WBC, като се очаква боят с един от двамата да е до края на 2018 година. Тази битка обаче може и да се забави, ако AJ победи, тъй като може да му се наложи да се бие срещу победителя от боя между Кубрат Пулев и Доминик Бризийл. 

Международната боксова федерация IBF е насрочила за 10 април промоутърски търг за мач между претендентите Пулев и Доминик Бризийл. Целта е двамата да се изправят на ринга в мач, който да определи задължителния претендент за IBF титлата на Джошуа. Самият Кубрат също потвърди, че вече се водят преговори за двубой между двамата. Иначе преди две години Бризийл беше нокаутиран от Антъни Джошуа, като това е единственото му поражение в професионалния бокс.

Може да следите боксовия сблъсък  Антъни Джошуа - Джоузеф Паркър НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички