На Острова с коренно различна информация за сблъсък Кубрат Пулев - Антъни Джошуа


На Острова с коренно различна информация за сблъсък Кубрат Пулев - Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

13862 0

Днес се появи информация, че въпросът с мястото и месеца, в който ще се проведе битката за световната титла в бокса на IBF между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, е решен. Според bTV, двамата ще се бият през месец май на стадион "Водафон Арена" в Истанбул, Турция. Новината обаче не срещна потвърждение в лагера на британеца, а таблоидът "The Sun" директно я отрече.

Според британското издание, вариантът с Истанбул като място за провеждане на мача не е реален. Голямата битка ще се проведе или във Великобритания, или в САЩ, или в Саудитска Арабия, но преговорите все още продължават и няма насрочена нито дата, нито арена. Смята се, че Джошуа има желание да се върне в Лондон и вариант за следващия му мач е новият стадион на футболния Тотнъм. Както е известно, последните си 2 мача - и двата срещу Анди Руис, британската звезда проведе далеч от дома - в САЩ и Саудитска Арабия.

Новината на bTV срещна скептицизъм и у боксовия анализатор на talkSPORT Майкъл Бенсън. Той написа, че към този слух трябва да се отнасяме с "доста скептицизъм на този етап". Но в подкрепа на българската телевизия пък идва действието на Пулев, който днес публикува материала ѝ на своя профил в социална мрежа. А какво мисли Боб Аръм за зрителския интерес, който такъв мач ще предизвика в САЩ, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички