Макгрегър изненада: Преговарям за мач срещу Пакиао


Макгрегър изненада: Преговарям за мач срещу Пакиао
Снимка: Getty Images/Guliver

2832 0

Конър Макгрегър заяви, че се водят преговори с Мани Пакиао за двубой, в който той може да се завърне на боксовия ринг. Ирландецът в момента е концентриран върху своя мач в октагона на UFC – негов съперник ще бъде Доналд Чероне в Лас Вегас в неделя сутрин. Но щом боят между двамата приключи, Макгрегър сподели, че възнамерява отново да смени спортовете и да се изправи срещу едно от най-големите имена в бокса.

"Преговорите с Мани Пакиао текат в момента. За мен ще бъде сбъдната мечта да се преборя за титла в бокса. Мисля, че това ще бъде едно феноменално постижение в кариерата ми и ще се опитам да осъществя тази цел – ще я осъществя“, започна той. В първия си и единствен двубой засега на професионалния ринг Макгрегър се изправи срещу Флойд Мейуедър в лека средна категория през 2017. 31-годишният състезател по ММА бе спрян в десетия рунд, но заяви, че би искал да се реваншира за това си поражение.

"Би било страхотно да се изправя отново срещу Флойд. Мисля, че се справих повече от добре, имайки предвид срещу кого се изправих на ринга“, допълни той. Мейуедър вече официално прекрати кариерата си и не се е бил професионално след двубоя си с ирландеца, което прави евентуален реванш помежду им малко вероятен. Пакиао обаче все още е активен боксьор и спечели титлата на WBA в полусредна категория срещу Кийт Търман с неединодушно съдийско решение през юли 2019. А кой голям боксьор се готви за дебют в ММА вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички