Трудна за преглъщане сума трябва да платим, за да гледаме Фюри - Нгану


Трудна за преглъщане сума трябва да платим, за да гледаме Фюри - Нгану
Снимка: GettyImages

3304 0

Делят ни часове от първия мач на Тайсън Фюри за 2023 година, като в Рияд, Саудитска Арабия, той ще се изправи срещу UFC страшилището Франсис Нгану. ММА специалистът реши да смени октагона с ринга, най-вече заради 10-те милиона долара гарантиран хонорар от двубоя, но и с цел да внесе смут в тежка категория на професионалния бокс. 

Шоуто е гарантирано не само защото двамата удрят много здраво, но и поради факта, че галавечерта е изпълнена с епични двубои на част от най-силните атлети в тежка категория. Затова и стрийминг платформата, която ще излъчи зрелището - DAZN (линк за абонамент), не прави никакви отстъпки за галавечерта. 

40 лева за боксовата галавечер на Тайсън Фюри 

Компанията, която проби на българския пазар с двубоя на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа, е поставила Фюри - Нгану в своята "пей-пър-вю" секция. Това означава, че самото събитие е платено. То ще струва 19.99 лева на тези, които искат да гледат. 

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Пакетът обаче изисква и абонамент към DAZN - месечен или годишен. Месечният абонамент е на стойност 19.99 лева. Годишният предлага два варианта - 120 лева на месечни вноски от 9.99 лева или 99 лева, платени еднократно. 

Всеки, който няма желание да плаща за боксовото шоу, но иска да следи всичко, което се случва, може да следи и цялата галавечер, и главното събитие Тайсън Фюри - Франсис Нгану НА ЖИВО в Sportlive.bg

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички