Тревожни новини за Антъни Джошуа от лагера на Олександър Усик


Тревожни новини за Антъни Джошуа от лагера на Олександър Усик
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

4291 0

Антъни Джошуа и Олександър Усик ще премерят сили много скоро още веднъж. Британецът е мотивиран да си върне загубените пояси, но наскоро стана ясно, че в лагера на украинеца тече дрезгава подготовка.

Усик е имал възможността да се подготвя с най-различни боксьори в тежка категория, но никой не е успял да му създаде проблеми. Мениджърът на боеца от Казахстан Нурсултан Аманжолов - Амир Али, заяви пред медиите, че по време на спарингите Усик е бил безпощаден.

"Олександър е звяр. От това, което разбрах е изпращал двуметрови боксьори, които са били повикани да тренират с него, обратно у дома. Само и единствено Нурсултан не му се даде, но моя клиент също не успя да свикне на темпото на Усик. Определено Антъни Джошуа ще има проблеми на ринга", заяви категорично Али. 

Джошуа и Усик ще се срещнат на ринга в Джеда, Саудитска Арабия през август. Мнозина са на мнението, че това ще бъде най-голямото боксово шоу тази година. Остава да разберем дали британецът ще успее да си върне поясите при най-тежките или за втори пореден път Усик ще надделее над опонента си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза промоутърът на Дионтей Уайлдър за евентуален маче Чисора-Уайлдър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички