ВИДЕО: Безмилостен Майк Тайсън вкара брутално кроше и плашещ ъперкът на треньора си


ВИДЕО: Безмилостен Майк Тайсън вкара брутално кроше и плашещ ъперкът на треньора си
Снимка: Getty Images

20685 0

Легендарният Майк Тайсън изумява дори и на 56-годишна възраст, като продължава да участва в спаринги и да се готви за боксови мачове на ринга. Бившият световен шампион в бокса и до днес поддържа форма след завръщането си на ринга през 2020-а, когато се би в демонстративен мач.

Железния Майк се завърна към тренировките в началото на пандемията от коронавирус и разкри, че планира да се бие отново. Под ръководството на известния боксов треньор Рафаел Кордейро Тайсън работи усилено, за да влезе отново във форма и да може да се бие на боксовия ринг.

В края на 2020-а Тайсън се би с друга легенда - Рой Джоунс младши, като завършиха наравно в демонстративната си среща. Две години по-късно Майк Тайсън продължава да тренира усилено, като в социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как той и неговият треньор са в спаринг и си нанасят тежки удари.

И докато треньорът предпазливо е поставил предпазител на главата и на тялото си, то Майк Тайсън се бие без никакви аксесоари, освен боксови ръкавици. На видеото се вижда как легендарният боксьор нанася жестоко ляво кроше и плашещ десен ъперкът на треньора си, който пък му отвръща с няколко леки удара.

ОЩЕ: "Не мога да се контролирам": Майк Тайсън разкри най-големия си страх!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички