"Boxingnews24" съсипа Кобрата: Стар човек, който е в топ 50 на категорията


"Boxingnews24" съсипа Кобрата: Стар човек, който е в топ 50 на категорията
Снимка: Getty Images

3633 0

Боксовото издание boxingnews24.com написа унищожителни думи за Кубрат Пулев. Повод за това стана изказване на Еди Хърн, който похвали клиента си Дерек Чисора за успеха му над българина преди няколко дни. Промоутърът каза, че Дел Бой е победил боец от топ 10 или топ 15 в тежка категория в лицето на Пулев.

"Нека си изясним едно нещо: Пулев НЕ е в топ 10 или 15 в тежка категория. Той е стар човек, който беше най-добрият претендент преди години, но сега е над хълма и е загубил скоростта на ръката си и мощния удар, който имаше преди", пише изданието.

"В този момент от кариерата на Пулев той е по-скоро в топ 25 в тежка категория, може би дори топ 50. Има много калфи, които биха победили Пулев миналата събота вечер и биха свършили много по-добра работа от Чисора", пише още авторът Сам Волц. 

Според него от DAZN трябва да уведоми Хърн, че повече няма да показват мачове на Чисора заради начина, по който се е представил срещу Пулев и по-рано срещу Джоузеф Паркър. А ето как Еди Хърн похвали Кобрата след загубата му от Чисора.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички