Промоутърът на Уайлдър: Чисора? Той би разделно Пулев, няма как!


Промоутърът на Уайлдър: Чисора? Той би разделно Пулев, няма как!
Снимка: Getty Images/Guliver

6871 0

Промоутърът на Дионтей Уайлдър Шели Финкел се присмя на желанието на Дерек Чисора да се бие с клиента му. Според него британецът не е показал достатъчно, за да привлече "Бронзовия бомбардировач" да се изправи на ринга срещу него. 

Финкел е начертал път, по който американският боксьор да се върне на върха в тежка категория с мач срещу Антъни Джошуа или Олександър Усик. Този път започва през октомври с битка срещу Робърт Хелениус.

"Дерек Чисора? Току-що победи Кубрат Пулев с разделно съдийско решение. Няма как", каза промоутърът, цитиран от "The Mirror".

Дел Бой обаче много си повярва след успеха над Пулев и изяви желание да се бие именно с Уайлдър. Той отдавна иска да се състезава в САЩ, след като кариерата му досега премина предимно във Великобритания и Европа.

Дионтей Уайлдър беше шампион на WBC в тежка категория и беше непобеждаван преди трилогията си с Тайсън Фюри. В първия си мач двамата завършиха наравно, но в следващите два "Циганския крал" нокаутира американеца. А ето кои са другите вероятни съперници на Чисора. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички