Треньорът на Тайсън Фюри: Джърмейн Франклин може да изненада Антъни Джошуа


Треньорът на Тайсън Фюри: Джърмейн Франклин може да изненада Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images

1475 0

Треньорът на Тайсън Фюри - ШугарХил Стюард, направи много интересна прогноза за предстоящия боксов мегасблъсък Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин

Наставникът на Циганския крал вярва, че американския боксьор може да се възползва от някои слабости на Ей Джей и да поднесе изненадата на "O2 Arena" днес (1 април).

"Последната битка на Джърмейн Франклин бе най-голямата му битка до момента, той изненада всички. Франклин може да изненада Джошуа. Надявам се, че ще видим един добър мач. Искам да се забавлявам, гледайки го. Познавам Франклин добре - той е от моя роден град", каза Стюард, цитиран от "BBC".

"Вярвам, че лагера на Франклин е преминал добре и очаквам самият той да се представи добре на ринга. Очаквам също добро представяне от Антъни Джошуа, който се обучава и ръководи от Дерик Джеймс. Отлично знаем за богатите познания на Джеймс", сподели още треньорът на Фюри.

Как да гледаме битката Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин?

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички