Треньорът на Джошуа: Пулев е топ боксьор, не знам на коя планета живеят някои хора


Треньорът на Джошуа: Пулев е топ боксьор, не знам на коя планета живеят някои хора
Снимка: Gulliver/Getty Images

13498 0

Треньорът на Антъни Джошуа Роб Макракън смята, че Кубрат Пулев е "топ боксьор", който не бива да се подценява, а мачът за Ей Джей далеч не е бил лесен. Според боксовия специалист Кубрат е много издръжлив и опитен боксьор, но Антъни е проявил нужното търпение, за да го победи в 9-ия рунд.

 

"Джошуа се представи добре. Имаше солидно присъствие на ринга, а и прояви търпение. Това е много важно, когато срещу теб е опитен противник като Пулев. Антъни опита да го довърши в третия рунд, но когато разбра, че няма да се случи, просто се адаптира към ситуацията. Запази сили, върна си ритъма и отново натисна няколко рунда по-късно", започна Роб Макракън.

СВЕТЪТ ВЕЧЕ УВАЖАВА КУБРАТ, НО У НАС НЕ МУ ПОЗВОЛИХМЕ ДА ПРАЗНУВА

"В този период Пулев бе доста опасен. Той е боксьор, който не бива да се подценява. Кубрат беше губил само веднъж в кариерата си досега, при това от Кличко. Не знам на каква планета живеят хората, които казват, че мачът е бил лесен за Ей Джей. Пулев е топ боксьор, а срещу такива никога нямаш лесна вечер", добави още той.

"Най-доброто от представянето на Антъни беше, че показа зрялост. Не тръгна сляпо да довършва Пулев, когато той падна в третия рунд два пъти. Българинът е издръжлив и нямаше да поддаде. Джошуа усети, че няма да има "достатъчно гориво за нокаут" сега и веднага. Взе си почивка, презареди, укроти адреналина. Преди допускаше грешки в такива моменти", отбеляза треньорът на Джошуа.

А какъв съвет е получил Джошуа от Флойд Мейуедър след битката с Кубрат - четете в този материал

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички