Треньорът на Антъни Джошуа разкри какво ще видим от Ей Джей на 20 август


Треньорът на Антъни Джошуа разкри какво ще видим от Ей Джей на 20 август
Снимка: Guliver/GettyImages

1793 0

Световната боксова общност просто няма търпение за мегасблъсъка в тежка категория между Антъни Джошуа и Олександър Усик. Броени дни ни делят от началото на срещата, а един от треньорите на Ей Джей разкри какво можем да очакваме от британеца тази събота (20 август).

Анхел Фернандес даде интервю за "iFL TV", в което разкри върху какво са тренирали в подготвителния лагер преди мача и какво ще видим от Ей Джей този уикенд.

"Разбира се, че ще има промени в сравнение с битката преди година, но те няма да са огромни. Стараем се да не променяме коренно неща, защото това може да ни изиграе лоша шега", каза треньорът.

"Ей Джей отлично знае как да подходи към този двубой, познава много добре Усик, знае какъв е ключът към победата. Ей Джей и целият екип искаме и се стремим само към едно - категорична победа, при възможност, разбира се, с нокаут. Това е и моята прогноза", добави Фернандес.

Разбира се, от лагера на британеца се надяват на победа, но нека не забравяме, че предизвикателството наречено Олександър Усик не се преминава толкова лесно. Ето какво каза и спаринг партньорът на Антъни Джошуа.

Още новини и интересни материали преди сблъсъка Джошуа - Усик четете на SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички