Спаринг партньорът на Антъни Джошуа: Ей Джей е гладен за победата


Спаринг партньорът на Антъни Джошуа: Ей Джей е гладен за победата
Снимка: Getty Images

837 0

Броени дни ни делят от боксовото зрелище в тежка категория между Антъни Джошуа и Олександър Усик. Страшилищата на световния бокс се подготвят усърдно дни преди да се изправят отново на ринга, а спаринг партньорът на Ей Джей заяви, че британецът е гладен за победата.

Марко Милун тренира с Антъни Джошуа от няколко години и именно той бе основния боксов партньор не само за предстоящата битка в събота (20 август), но и за тази през изминалата година. Хърватинът даде интервю, в което заяви, че Ей Джей е готов за предизвикателството наречено Олександър Усик.

"Антъни е технически отлично подготвен. Мисля, че една добра тактика ще му спечели двубоя. Не видях никакви грешки от негова страна по време на лагера - неговите крошета, прави удари и ъперкъти просто бяха перфектни", заяви Милун пред "BoyleSports".

"Личи му, че е гладен за тази победа. Последния път не прекарвахме много време заедно, сега сме неразделни - на ринга, в сауната, в хотела и по време на възстановителните упражнения. Имах възможността да го опознае по-добре, той е страхотен и много добър човек".

"Разликата в лагера преди година е огромна. Сега тренировъчната програма е различна, треньорите също, начинът, който всички от екипа му се държат с мен също е по-различен. Всичко от най-малкия до най-големия детайл е коренно различно".

Думите на хърватския боксьор само и единствено ни говорят за отличната форма, в която се намира Ей Джей и все повече засилват интереса ни към най-голямото боксово, може би и спортно зрелище това лято. С нетърпение очакваме да видим кой ще си тръгне с поясите на 20 август в Саудитска Арабия.

Още новини и интересни материали преди битката Джошуа - Усик ще откриете на SPORTLIVE.BG!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Олександър Усик сподели очакванията си за предстоящата битка с Ей Джей.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички