Рекордни за Невада приходи събра зрелището Уайлдър - Фюри 2


Рекордни за Невада приходи събра зрелището Уайлдър - Фюри 2
Снимка: Guliver/GettyImages

2120 0

Огромен приход от билети е донесъл реваншът между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри в Лас Вегас рано тази сутрин. Става дума за рекордна сума за мач в тежка категория за щата Невада. Новината съобщи промоутърът на британеца Франк Уорън в Туитър.

Както е известно, мегабитката завърши с победа след технически нокаут за Фюри, който до седмия рунд, в който триумфира, беше успял да прати два пъти в нокдаун своя най-упорит съперник до момента. Визираме факта, че Циганския крал досега не е регистрирал поражение на ринга, а единственото равенство в професионалната му кариера е от първия мач с Уайлдър през декември 2018 година.

По-конкретно, става дума за приходи от 16 916 440 долара. Те са спечелени от билети за всички събития около двубоя, включително кантара и пресконференциите, освен самото събитие. Освен това, за зрелищната битка са били продадени общо 15 816 билета. Капацитетът на "MGM Grand Garden Arena", която прие реванша, е 16 800 места. Сред ВИП гостите на събитието са бившата боксова звезда Майк Тайсън и бившата баскетболна звезда Меджик Джонсън. Вижте в този материал момента, в който всичко за Уайлдър завърши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички