Тайсън Фюри влезе в ролята на футболен специалист и анализира представянето на Кристиано Роналдо


Тайсън Фюри влезе в ролята на футболен специалист и анализира представянето на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1535 0

Страшилището в тежка категория на световния бокс - Тайсън Фюри, си позволи да коментира представянето на Кристиано Роналдо с екипа на Манчестър Юнайтед през изминалия сезон.

В анализа си британецът бе повече от категоричен, изтъквайки плюсовете и минусите на мегазвездата на "червените дяволи".

"Смятам за добре, че Роналдо остава в Юнайтед. Трябва да имаме предвид обаче факта, че без него, преди два сезона, отборът завърши на втората позиция, а сега с него дори не влезе в топ 4", сподели Циганския крал пред "Mirror".

"Когато имаш звезда като Роналдо, всеки очаква от него голове, а той оправдава тези очаквания. Проблемът е, че останалите от отбора дори и младоците остават на заден план, което пречи на самочувствието им".

"Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че Роналдо е лошо попълнение, но с него в отбора шансовете за изява на останалите намаляват", завърши Фюри.

Според мнозина в социалните мрежи Фюри е направил доста добър коментар относно Кристиано Роналдо. Други пък, разбира се, го оплюха и заявиха, че не разбира нищо от футбол. Кой знае... Може би след оттеглянето си от професионалния ринг Тайсън Фюри ще облече костюма и ще се превърне във футболен анализатор!?

Вижте защо Тайсън Фюри получи забрана да влиза на територията на САЩ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички