Тайсън Фюри подкара Усик и Джошуа: И двамата сте л**на, малки наденички!


Тайсън Фюри подкара Усик и Джошуа: И двамата сте л**на, малки наденички!
Снимка: GettyImages

1794 0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри отговори на думите на Олександър Усик, че се страхува да се бие с него. "Циганския крал" адресира думи и до друг от възможните си противници - Антъни Джошуа.

"Усик, лайно такова. Малка лай**на чанта, говориш глупости, че ме е страх от теб. Ще ти пъхна юмрук в ухото, малка наденичке", каза Фюри във видео, което публикува в Туитър.

"И още една лайн**а чанта, този голям културист Джошуа. Той има договор от не знам колко време, но не го подписва - ти, малка наденичке. Вие не искате да се биете", изригна британецът.

"Вие, две торби лайна, ще се бия на 3 декември, ако тази наденичка подпише този договор, което мисля, че няма да направи, защото няма топки, защото е чувал с л**на. Вие двамата сте малки наденички, Джошуа е л**но, Усик е л**но, и двамата сте л**на", казва още Фюри. А според промоутъра на Фюри битката с Джошуа е почти финализирана. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички