Фюри към Джошуа: Или подписваш до понеделник, или продължавам напред!


Фюри към Джошуа: Или подписваш до понеделник, или продължавам напред!
Снимка: Getty Images

1372 0

Тайсън Фюри постави ултиматум на Антъни Джошуа до понеделник да подпише договора за техния дългочакан изцяло британски сблъсък или да забрави за това да се изправи срещу него за световната титла в тежка категория.

Преговорите между двете страни се проточиха, като едва миналата седмица мениджърския екип на Ей Джей прие условията за мач с носителя на пояса на Световния боксов съвет.

Промоутърът на Фюри Франк Уорън сподели, че от лагера на "Циганския крал" са изпратили договор до този на Джошуа, докато промоутърът на Ей Джей – Еди Хърн, обяви, че има леки проблеми за разрешаване, преди двубоят да бъде официализиран за края на годината.

Фюри е уверен сега, че Джошуа иска да се откаже от мача. "Бях оптимист преди три седмици, но не трябва да отнема толкова много време за подписване на един договор. Ще знаем така или иначе със сигурност до понеделник, защото ако не сме готови дотогава, продължавам напред. Няма да чакам някого, който е загубил три от последните си пет мача. Късметлия е, че му давам шанс за световната титла“, сподели Фюри във видео, публикувано в Туитър фийда на Куинсбери Промоушънс

"Той е поканен гост на моето парти – моите правила. Така че, ако искаш да играеш играта, ела и заеми своето място“, допълни шампионът на WBC. По-рано той атакува с обиди Джошуа и Олександър Усик. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички