Тайсън Фюри си забрани нещо "ценно" до боя с Уайт, за да не му пречи (ВИДЕО)


Тайсън Фюри си забрани нещо "ценно" до боя с Уайт, за да не му пречи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2436 0

Тайсън Фюри официално започна тренировъчния си лагер за предстоящия бой с Дилиън Уайт. Циганския крал разкри и много важно решение - забранява си да посещава социалните мрежи до боя с Уайт през април. Тайсън прекара време със семейството си по почивки, като за последно бе на ринга срещу Дионтей Уайлдър през октомври миналата година.

Изглежда, че Фюри не оставя нищо на случайността и ще се готви усилено за сблъсъка с Уайт, като няма да остави да бъде разсейван от странични фактори. Той пусна и ВИДЕО, и отделен пост със снимка за временния отказ от социалните мрежи.

"Здравейте, тук е Тайсън Фюри, познат още като Циганския крал. Предстои ми да се отделя от социалните мрежи напълно за следващите осем седмици и половина. Трябва да вляза в тренировъчния лагер, за да отдам цялото уважение на Дилиън Уайт на света, от което има нужда.

Ще тренирам за мача с него сякаш той е Мохамед Али или Брус Лий. Никога не съм подценявал някого в живота си и ще дам на този човек цялото уважение, което заслужава, защото идва като претендент номер едно на WBC в света към момента.

Моля, не ми звънете, не ми пращайте имейли, не ми пишете и не се опитвайте да се свържете с мен по никакъв начин, защото съм под радара до май. Имайте фантистично време, ще се видим на пресконференцията. Моля, уважете моето лично пространство" - сподели той във видеото.

От публикуваната снимка пък става ясно, че профилите му в социалните мрежи ще бъдат движени от негов екип и във всеки пост от тях това ще става ясно от #TeamFury. Повече за мегасблъсъка в бокса и официалното обявяване на зрелището Тайсън Фюри срещу Дилиън Уайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички