Как Фюри остави 200 евро за два омара в ресторант, за да ги освободи в морето? (ВИДЕО)


Как Фюри остави 200 евро за два омара в ресторант, за да ги освободи в морето? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3089 0

Тайсън Фюри може и да е един от най-опасните боксьори на планетата, но неведнъж е показвал, че има и друга, далеч "по-мека" страна. Едно от красноречивите доказателства за това е действието му в ресторант отпреди известно време, което е заснето на видео.

Циганския крал решава да закупи два омара за 200 евро, които впоследствие освобождава в морето. Всичко това е заснето със знанието и желанието на Фюри и в крайна сметка има и кадри на постъпката на Фюри - кадри, които са събрали безброй коментари и реакции.

Кадрите са побрани в документалния филм (съставен от няколко минисерии) "Тайсън Фюри: Циганския крал". Действието пък се развива, докато се храни в ресторант в испанския курортен град в Андалусия - Марбея.

Въпреки че омарите почти ощипаха болезнено британския боксьор, Фюри реши да не ги изяжда и да ги поръча, за да ги освободи. След това на кадрите се вида как отива към морето, за да изпълни обещанието си.

"Махнете ластиците от щипките им и аз ще ги освободя в морето" - обяснява Тайсън Фюри решението си в ресторанта. Можете да видите кадрите по-долу в материала на вграденото видео.

Както е известно обаче, Циганския крал далеч не е толкова милосърден към своите съперници. Съвсем наскоро Тайсън Фюри определи Антъни Джошуа за "безполезен стар чувал".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички