Смях: Тайсън Фюри влезе в бой на ринга с два пъти по-дребен опонент и ето какво се случи (ВИДЕО)


Смях: Тайсън Фюри влезе в бой на ринга с два пъти по-дребен опонент и ето какво се случи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

23564 0

Без значение как се развие кариерата му до края - Тайсън Фюри категорично остава в историята като един от най-внушителните и респектиращи състезатели по бокс. Като прибавим към това и неговата история и през какво е преминал, шампионът заслужава голямо признание.

ESPN го определя като най-добрият боксьор при най-тежките в спорта към момента. Фюри е спечелил фенове на своя страна и с тази си черта от характера - той говори за своя опит, предава го на други, помага на тези, които имат нуждата от това.

Той е плащал за омари в ресторант, само за да ги освободи, дарявал е директно обувките си на бездомник, а цялата спечелена сума след първия път, в който би Дионтей Уайлдър, равняваща се на 7 милиона паунда, бе дарена за кампании за бездомници.

Циганския крал е добър човек извън ринга, но сложи ли ръкавиците става страшно. Винаги се състезава само и единствено за победата, дори и когато става въпрос за просто спаринг. Към момента той тренира в Дубай за битка със своя сънародник Дилиън Уайт.

На един от спарингите пък се боксира с два пъти по-дребен от него човек. Фюри използва така наречения "траш толк" срещу по-младия боксьор, но несъмнено целият този опит е безценен за младока. Вижте спаринга им по-долу на кадрите в материала.

Разбира се, Циганския крал може да бъде и жесток към други. Наскоро Тайсън Фюри определи Антъни Джошуа като "безполезен стар чувал".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички