Тайсън Фюри с атака срещу Уайлдър: На човек никога не му писва да го бие


Тайсън Фюри с атака срещу Уайлдър: На човек никога не му писва да го бие
Снимка: Getty Images/Guliver

1372 0

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри захапа съперника си американеца Дионтей Уайлдър, като заяви, че е  готов да го победи отново. През февруари Циганския крал нанесе първо поражение в професионалната кариера на Уайлдър и му взе пояса на Световния боксов съвет (WBC), след като тотално го надигра в Лас Вегас и го нокаутира в седмия рунд.

"Бронзовия бомбардировач" веднага пожела да се възползва от клаузата си за реванш и двамата отново ще се срещнат, най-вероятно през есента. "С удоволствие ще му дам още от същото. На човек никога не му писва да бие Дионтей Уайлдър. Това е едно от нещата, които правя с определена гордост. В предишния мач направих точно това, което обещах да направя. Това не се случва често в света на бокса", сподели Фюри пред британска телевизия.

"Бях много горд от представянето си и нямам търпение да приключим с този коронавирус и светът отново да тръгне нормално, а аз да се върна към работата си", допълни 31-годишният Фюри, който споделя домашни видео тренировки с феновете си, за да им помага да поддържат форма по време на карантината заради COVID-19. А кога се очаква да е третия двубой помежду им - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички