Тайсън Фюри е излъгал, че е контузен, но причината не е да заблуди Уайлдър


Тайсън Фюри е излъгал, че е контузен, но причината не е да заблуди Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages

4083 0

Малко преди втория двубой между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, който бе спечелен от британеца, се появи информация, че той е бил контузен по време на подготовката и няма да е на 100% готов. Това обаче се оказва, че не е било вярно.

"Циганския крал" е имал "фалшива" контузия, чрез която е искал да разбере дали някой от неговия щаб изнася информация преди важния сблъсък, което се случи. Това разкри неговият треньор и братовчед Анди Лий. "Няколко дни поред Тайсън лъжеше, за да разбере дали има изтичане на информация. Инсценира контузия, преструва се, че се спъва в един от спарингите, за да провери", заяви Лий.

Припомняме, че при една от изявите си през януари Фюри леко накуцваше."Той се представяше напълно перфектно в своите тренировки. Работеше много, хората може да се изненадат, но когато опира до тренировки той е изцяло концентриран. Много сериозен и концентриран върху това, което прави. Дори не си позволяваше и да нарушава диетата си", допълни Лий. А каква е специалната диета, която помогна на Фюри да спечели срещу Уайлдър - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички