Тайсън Фюри проговори за следващия си мач и се закани да уволни промоутърите си


Тайсън Фюри проговори за следващия си мач и се закани да уволни промоутърите си
Снимка: Getty Images

2256 0

В началото на месец октомври Тайсън Фюри се саморазправи с Дионтей Уайлдър в зрелищен мач, с който защити титлата си във версията WBC и сега вече е готов за следващия си противник.

33-годишният боксьор бе изявил желание да се бие с Олександър Усик, който пък изненада Антъни Джошуа и взе коланите му от WBA, IBF, WBO и IBO, но най-вероятно ще излезе на ринга срещу Дилиън Уайт.

В изказване пред "IFL TV" Тайсън Фюри разкри, че следващият му мач ще бъде още в началото на 2022 година:

"Със сигурност ще проведа следващия си бой в края на февруари или началото на март, давам милион процента за това. Ако това не стане, аз ще уволня всички от промоутърската компания, която ме представлява и ще започна самостоятелно да се занимавам с делата ми, ще създам "Gipsy King Promotions"", заяви той.

"Каквото и да стане, аз ще се завърна на ринга в края на февруари или началото на март. Това е гарантирано на 100%. Не ме интересува срещу кого, защото изходът от битката винаги ще бъде един и същ: ще нокаутирам всеки противник", добави уверено Фюри.

Преди около 2 седмици треньорът му бе дал интервю, в което направи разкритието, че Тайсън е имал намерение да прекрати кариерата си, но една конкретна идея го е разубедила!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички